Kilometre solidari Esquitx

L’Esquitx engega el seu tercer ‘Kilòmetre Solidari’

Els diners recaptats en la tercera edició de la campanya ‘Mou-te per l’Esquitx- Kilòmetre Solidari’ serviran per becar les colònies i els casals d’estiu a nens i joves amb pocs recursos i en situació de vulnerabilitat.

La campanya que s’ha engegat aquesta setmana i estarà oberta fins el 15 de maig, consisteix en córrer la Cursa Popular de la Festa Major de Sabadell, el pròxim 4 de setembre, amb la samarreta de l’Associació Juvenil Esquitx. Els participants es poden inscriure al projecte a través del portal de l’entitat sabadellenca. A partir del 29 de maig, en una segona fase, els voluntaris buscaran fons a través d’una campanya de micromecenatge.

Una de les novetats d’aquesta edició és el concurs perquè els sabadellencs dissenyin la samarreta que lluiran els corredors de la iniciativa a la Cursa Popular de la Festa Major. Una altra de les novetats és que la organització ha encarregat el cartell del projecte al voluntari en l’àmbit audiovisual i col·laborador de iSabadell, Roger Benet.

L’impulsor del Kilòmetre Solidari, Jordi Pi, vol superar la implicació de les edicions anteriors, que van mobilitzar un total de 105 voluntaris i van sumar 8.415 euros.

Volem seguir donant oportunitats als infants més vulnerables, però també servir com a referent per a altres entitats del tercer sector interessades en engegar el seu propi Kilòmetre Solidari”, ha assegurat Pi.

El projecte Mou-te per l’Esquitx- Kilòmetre Solidari, ha estat seleccionat entre més de 200 iniciatives per presentar-se al Vè Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, que tindrà lloc el pròxim mes de juny. “Que un projecte d’una entitat petita com la nostra hagi estat escollit entre iniciatives prestigioses d’arreu de Catalunya ens fa molta il·lusió”, ha apuntat el director de l’Esquitx, Sergi Asensio.

Foto portada: participants a la segona edició del  Mou-te per l’Esquitx- Kilòmetre Solidari. Autor: Cedida.