Foto portada: Manel Navarro, en una imatge promocional.

Manel Navarro, camí de Kiev

El sabadellenc Manel Navarro emprèn avui camí a Kiev (Ucraïna) on la setmana vinent participarà al concurs d’Eurovisió, en representació d’Espanya.

Navarro ha fet la seva última roda de premsa abans de marxar cap a Ucraïna aquest dimecres. El jove sabadellenc manté que la seva cançó desprèn bones sensacions. Des de Barcelona, ha sostingut que es veu amb opcions i ha parlat de com serà l’actuació: “se sap que comencem de nit i que després surt el sol. Hi ha platja, surt, i per suposat bon rotllo, amistat…”.

El seu objectiu és situar-se entre els 10 primers classificats i cre que “quedarà alguna cosa molt decent”. De fet, el jove porta diverses setmanes de promoció per mitja Europa, fent duets amb altres participants al concurs televisiu. “He gaudit moltíssim”, confessa. “Hem treballat moltíssim i anem amb els deures fets a Kiev. Tinc moltes ganes”, finalitza.

La classificació

Manel Navarro es va classificar per Eurovisió amb Do it for your lover després d’una molt polèmica gala a Televisió Espanyola (més info: ‘Eurovisió: esclata la polèmica‘). La final serà el dissabte 13 de maig a partir de les 21 hores. L’actuació de la representant espanyola l’any 2016 va ser vista per 5,6 milions d’espectadors, segons TVE. El jove sabadellenc va començar a cantar ben aviat, fent els seus propis temes i penjant-los a Youtube.

Seguint les empremtes de Sergio Dalma

Navarro arriba amb 21 anys des de Sabadell amb cabell llarg i ben jove a Kiev. Tota una analogia a la situació viscuda fa 26 anys amb un altre jove sabadellenc de melena fosca, Josep Capdevila, més conegut com a Sergio Dalma. Tot i així, Dalma ja era conegut a l’escena musical espanyola; Navarro s’ha donat a conèixer ara. Si Dalma apostava sobretot per les balades, Navarro i el seu Do it for your lover és més aviat un pop optimista. Caldrà veure si Navarro aconsegueix retenir a la memòria col·lectiva tant com el Bailar pegados (més info: ‘25 anys del Bailar pegados‘).

Foto portada: Manel Navarro, en una imatge promocional.