Foto portada: el Torrent de Colobrers, aquest dimecres. Autor: Ajuntament / cedida.

Arbres caiguts, semàfors avariats i el Torrent de Colobrers tancat: els efectes del ruixat
Forta tempesta aquest dimecres al vespre a Sabadell, Malgrat la virulència, els danys causats han estat menors en aquesta ocasió i es limiten a alguns arbres caiguts i semàfors avariats.

Durant la tempesta d’aquest dimecres a la tarda, van caure mitja dotzena d’arbres a la via pública. La incidència més destacada es va produir al carrer de Domènech i Muntaner, quan la caiguda de l’arbre va obligar a tallar un carril de circulació durant tres quarts d’hora. A més, es van avariar els grups semafòrics de vuit cruïlles, segons la Policia Municipal, la majoria a la carretera de Barcelona o l’avinguda de Matadepera. En un altre ordres de coses, el vent també va provocar la caiguda d’algunes planxes o tanques. Al carrer Casp va caure un raig sobre una caixa elèctrica.

El Torrent de Colobrers, tallat durant 48 hores

Fora del nucli urbà, la tempesta va provocar la caiguda d’arbres sobre l’aqüeducte del torrent de Colobres (també conegut com ‘La Tosca’), un dels espais naturals més estimats de Sabadell. Aquest fet ha provocat que el pas de vianants (recordar que les bicicletes no poden entrar) estigui tancat durant aquest dijous i divendres mentre els treballadors de CIPO portin a terme la retirada dels arbres caiguts.

Foto portada: el Torrent de Colobrers, aquest dimecres. Autor: Ajuntament / cedida.