Presentació dels 14 busos hibrids. Autor: David B.

Sabadell acollirà la primera edició de la Fira de la Mobilitat Sostenible

Ippon Motor Vallès patrocina aquesta informació

La Fira de la Mobilitat de Sostenible del Vallès es durà a terme per primera vegada a Sabadell. La trobada, que tindrà lloc a la Fira de Sabadell durant els dies 4, 5 i 6 d’abril, tindrà l’objectiu de reflexionar sobre la sostenibilitat de la zona. Hi participaran persones expertes de prestigi internacional i professionals de l’àmbit.

El que es pretén aconseguir amb aquesta nova iniciativa és impulsar activitats de mobilitat sostenible i saludable i alhora millorar la qualitat ambiental. A part també es vol posar en pràctica totes les iniciatives existents i avançar en l’àmbit.

Durant els tres dies que durarà la fira es preveu reunir més de setanta ponències de prestigi nacional i internacional, a més, de 250 professionals del sector. El programa també inclourà 20 sessions de treball orientades a generar debat, reflexió i avaluació de solucions.

Totes aquelles persones interessades en l’àmbit i que s’apropin a la fira, podran conèixer de primera mà la mobilitat sostenible, experimentant amb serveis reals i la manipulació de productes. Des de l’organització s’espera que la iniciativa pugui oferir informació sobre les tendències de futur relacionades amb la sostenibilitat, a més de projectes experimentals en fase de disseny i implantació.

Foto portada: busos híbrids de la TUS. Autor: David B.