Més de 20 dies sense ascensor a l’estació Renfe Nord

L’Associació de Veïns de Torreguitart ha denunciat que des de fa més de 20 dies els dos ascensors de l’estació Renfe de Sabadell Nord, que van del vestíbul fins les andanes, no funcionen. Afirmen que els ascensors “no tenen servei tècnic o d’urgències”.

L’empresa diu que l’avaria és deguda a que una pujada de tensió va espatllar la placa que controla els motors. Els veïns apunten que cada dia hi ha problemes d’accés a l’estació de persones amb discapacitat que es veuen en l’obligació de baixar per les escales.

El president de l’Associació de Veïns de Torreguitart, Antonio Recio, explica que “cada dia és un patiment. Et trobes algunes situacions totalment lamentables, com persones que han de d’anar fins a Terrassa, donar la volta, tornar cap Sabadell i baixar a Sabadell Centre per poder sortir al carrer”.

“Sabem que aquest dimecres l’Ajuntament es va posar en contacte amb el director de Renfe i els va dir que estaven buscant la peça i que quan la tinguessin vindrien a reparar-la” apunta el president de l’Associació de Veïns de Torreguitart.

Recio sosté que Renfe en altres ocasions també han trigat molt en reparar l’avaria de l’ascensor.

Sortides d’emergència

El dirigent veïnal ha explicat que “un altre dels problemes que ens trobem en aquesta estació és que cada cop més els joves utilitzen la sortida d’emergència per accedir a l’estació sense haver d’adquirir bitllet”.

Recio assegura que “degut a aquesta entrada i sortida continuada de joves per la sortida d’emergència, crearà un perill quan la plaça Espanya estigui acabada i la porta de la sortida d’emergències es quedi oberta degut a les sortides i entrades de gent. Si la porta es queda oberta, qualsevol persona podria tenir un accident o seria perillós per si hi accedeix algun nen, ja que l’accés és directe a les vies”.