Ferrocarril sortint de la part soterrada Passeig de Can Feu. Autor: David B.

FEM Vallès crea una pàgina web per donar visibilitat a les propostes de mobilitat

La plataforma socioeconòmica FEM Vallès ha engegat un nou espai web on aglutina tota la informació i les propostes de mobilitat engegades per l’entitat. L’objectiu és fer arribar a la ciutadania i als agents econòmics i socials una visió de comarca metropolitana i connectada. A més, la iniciativa va enfocada a donar més visibilitat a la plataforma. 

FEM Vallès ha posat en marxa una pàgina web on la plataforma i els seus col·laboradors comparteixen treballs, estudis, articles, informes, propostes i fins i tot notes de premsa amb relació amb la mobilitat. L’objectiu, segons han informat els membres mitjançant un comunicat, és compartir amb els vallesans, així com amb el sector econòmic, la imatge d’un “Vallès metropolità, ben connectat i dotat”.

D’entre les propostes de mobilitat treballades per l’entitat, la plataforma ha destacat “les 31 al·legacions al nou pla de mobilitat del Vallès elaborades recentment per abastir una comarca amb una mobilitat estructurada i eficient”. També inclouen altres iniciatives a la millora de la mobilitat com el traçat alternatiu de FGC de Sabadell a Castellar o el pas de ferrocarrils regionals pel Vallès o trens semidirectes a la línia R4.

Fem Vallès està formada per dinou entitats empresarials, sindicals, professionals i socials que tracten qüestions de caràcter territorial. Va néixer el 2010 promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès.

Foto portada: un tren sortint de la part soterrada al Passeig de Can Feu. Autor: David B