Foto portada: parada de bus a Sant Pau de riu-Sec. Autor: ACN.

Sabadell posarà en funcionament les parades de bus intermèdies a la tardor

L’equip de govern municipal està treballant en un reglament que permetrà regular totes les circumstàncies del nou servei d’autobús es debatrà en el ple del proper mes de setembre.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero  ha apuntat que es començarà per les línies que s’aturen “més a la vora de polígons o als afores de la ciutat” i ha afegit que “és molt probable que la mesura comenci a provar-se primer en les línies L44 que connecta l’Hospital Parc Taulí amb el barri de Poble Nou, i amb la L55, que uneix l’extrem sud de la població amb els barris del nord”.

El servei, que està previst que s’iniciï a la propera tardor, està pensat principalment per les dones, els menors d’edat, les persones grans i ciutadans amb mobilitat reduïda, tot i que podrà beneficiar-se d’ell qualsevol ciutadà que ho demani.
Guerrero ha apuntat que “les parades intermèdies s’implantaran en les primeres i les darreres franges horàries del dia, a l’hivern per exemple, a primera hora del matí és fosc i de seguida es fa de nit”,

Foto portada: Un autobús al centre de la ciutat. Autor: David B.