Foto portada: aparcament de bicicletes a Francesc Macià. Autor: David B.

Sabadell tindrà una vintena de nous aparcaments per bicis

La Junta de Govern Local d’aquest dilluns ha aprovat l’adjudicació del contracte de les obres d’instal·lació, millora i senyalització dels aparcaments de bicicleta a l’espai públic. Aquest contracte serà de prop de 80.000 euros.

El projecte preveu la instal·lació de 19 nous aparcaments per a bicicletes a diferents punts de Sabadell i es substituiran 38 aparcaments per a bicicletes que ja hi ha instal·lats pels models de barra en U, els quals permeten lligar les dues rodes i el quadre d’una bicicleta.

En alguns casos es reubicaran les unitats d’aparcament a llocs més visibles i segurs. Finalment, molts dels aparcaments es reforçaran amb nova senyalització vertical. També es podran traslladar aparcaments a l’interior d’equipaments, principalment centres educatius. I es facilitarà la localització i identificació dels aparcaments mitjançant una senyalització clara a 100 emplaçaments diferents. Am aquest projecte Sabadell disposarà de 308 espais d’aparcament ciclista instal·lats a la via pública, amb un total de 2.814 places.

Foto portada: aparcament de bicicletes a Francesc Macià. Autor: David B.