Rambla de Sabadell. Autor: David B.

Talls durant un mes i mig a la Rambla per obres

Durant mes i mig la Rambla de Sabadell tindrà afectacions al trànsit. No íntegrament però sí en la seva part sud, des de la Gran Via fins el carrer de Duran i Sors. El tall es farà a partir de dilluns, acabarà (si tot va bé) per Festa Major i implica desviacions de trànsit.

El motiu de l’obra és canalitzar una canonada d’aigua que està canviant l’empresa Aigües Sabadell. Ja hi ha un tram canviat, apunten fonts municipals, però a partir de dilluns s’ha de canviar el tram que passa per la calçada i això implica aixecar-la i tallar el pas. L’afectació anirà del carrer Cervantes fins el carrer Latorre (la Gran Via) en sentit sud. Per tant, encara hi podrà passar l’autobús i els vehicles de servei però no els vehicles particulars.

A l’agost, més desviacions

Entre els dies 5 i 16 d’agost, el trànsit en sentit baixada es desviarà pels carrers de Borrell i Sallarès i Pla i els bususos es desviaran per la Gran Via entre la plaça de Clara Campoamor (o Antoni Llonch) i l’avinguda de Barberà. En sentit pujada el trànsit estarà obert, tot i que amb restriccions.

Foto portada: vehicles per la Rambla. Autor: David B.