Foto portada: arribada de l'ambaixador reial. Autor: David B.

Així serà el Campament Reial aquest any

  • L’Ambaixador dels Reis Mags s’estrena als Jardinets de la Caixa aquest nadal.
  • Comerç Centre estreny la seva relació amb el Nadal a Sabadell.

L’Ajuntament ha trobat un “espai totalment diferent i ple de màgia” perquè l’Ambaixador rebi a tots els infants de la ciutat: els Jardinets de la Caixa. A més, també ha ampliat la plantilla reial amb tres carters nous. Tot això respon a l’objectiu de “regalar felicitat als més petits, però també a aquells que ja no ho són tant”, anuncia la regidora de Comerç. 

Marisol Martínez ha ressaltat la importància del comerç nadalenc per la ciutat de Sabadell. Segons la mateixa regidora, això no només promou l’activitat comercial, sinó que també ajuda a polir la imatge de la ciutat. Per la seva banda, el president de Comerç Centre, Josep Maria Porta, ha notificat que enguany és una de les temporades en què han dedicat més col·laboració amb la ciutat.

En la mateixa línia, la regidora exposa que “quan l’administració i el comerç treballen plegats, la ciutat no té límits”. Per aquesta raó, Martínez i Porta coincideixen en la necessària conscienciació i responsabilització dels ciutadans amb el comerç.

Comerç i valors

Marisol Martínez ha volgut deixar ben clar que “els principals protagonistes d’aquesta campanya són els infants”; per això, aquest any s’ha augmentat el servei reial, s’ha escollit un “espai màgic” per instal·lar-hi l’Ambaixador i s’ha distribuït un “Test del consum” per avaluar els hàbits comercials dels sabadellencs.

Foto portada: el president de Comerç Centre i la tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat. Autor: David B.
El president de Comerç Centre i la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat. Autor: David B.

Martínez assegura, des de la seva experiència com a regidora, “a Sabadell els valors comercials estan molt ben cimentats i que els veïns tenen uns hàbits de consum molt responsable”.

Per què Els Jardinets?

L’Ajuntament reconeix que “la distribució del Nadal passat va resultar una mica caòtica perquè hi havia massa concentració en una mateixa zona”. Per això, aquest any ha optat per un entorn “verd, airós i acollidor”. A més, Martínez explica que “el Nadal és una època per ser feliç”, i “els Jardinets ofereixen una gran distracció per als més petits i un canvi de xip per als que no ho són tant”. L’Ambaixador arribarà amb un Autobús de la TUS per potenciar els serveis de la ciutat, segons ha exposar la regidora.

Horaris

Els horaris del Campament Reial als Jardinets seran entre les 17.30 i les 19.30 els dies 26, 27, 28, 29, 30 i 31 de gener, de 12 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 el dia 1 de gener i de 17.30 a 20.30 els dies 2, 3 i 4 de gener. Important: l’Ambaixador arribarà el dia de Sant Esteve a les 12 del migdia.

Carters reials als barris

D’altra banda, els carters reials, que portaran el mateix vestuari que l’ambaixador –del qual són emissaris–, arribaran a una desena de barris. Els emissaris estaran als punts següents: Mercat dels Merinals, Mercat de Campoamor, plaça de les Dones (Poblenou), carrer de Sol i Padrís, avinguda de Matadepera (Ca n’Oriac), la plaça de la Creu de Barberà, la plaça de Cristóbal Ramos (Torre-romeu), la plaça de Còrdova (Can Llong), la plaça de Benjamín Garcia (Can Rull) i a la plaça del Mestre Planas (Eixample).

Foto portada: el president de Comerç Centre i la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat. Autor: David B.