Cavalcada

[Vídeo] Segueix des d’AQUÍ l’arribada dels Reis d’Orient a Sabadell

Els Reis d’Orient arriben aquest any abans de l’habitual i ho fan aquest dissabte 2 de gener a les 9.30 hores del matí. Malgrat que l’acte es fa a porta tancada, i sense públic, es pot veure des del perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Sabadell. Hi podeu accedir des d’aquí: ‘Instagram Ajuntament‘. 

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben aquest dissabte al matí a Sabadell, i ho fan entre la discreció a la que obliga la pandèmia. Però seran rebuts per l’alcaldessa, Marta Farrés, i els portaveus dels grups municipals, com és habitual. Farrés els lliurarà la clau màgica de la ciutat.

Fira Reial

Aquest any no hi haurà cavalcada però els Reis d’Orient estaran a Fira Sabadell de dissabte a dimarts a la tarda per rebre els infants i les seves famílies. Les invitacions estan esgotades. S’han repartit per a 24.000 persones, que les van reservar a internet.

Streaming dimarts

A més dimarts, de 18 a 20 hores també es retransmetrà en streaming la Fira Reial, en les hores que són les habituals de la cavalcada. En aquest cas la retransmissió es farà des del canal de Youtube.