Foto portada: arribada dels Reis d'Orient a Fira Sabadell. Autor: David B.

Els Reis d’Orient ja són a Sabadell

Els Reis d’Orient ja han arribat a Sabadell. Ho han fet aquest matí en el trenet que està recorrent els eixos comercials de la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar s’estaran quatre dies a Fira Sabadell abans de repartir els seus regals entre les famílies sabadellenques. Una estada extraordinària en temps de pandèmia per mitigar la manca de cavalcada pels carrers de la ciutat. 

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la ciutat uns minuts després de dos quarts de 10 del matí. Ho han fet pel carrer de Covadonga, en trenet i en direcció a Fira Sabadell, on s’hi estaran fins el proper 5 de gener a la nit, quan començaran a repartir els seus regals per les llars de la ciutat. Els Reis d’Orient han estat rebuts per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, qui els ha fet entrega de la clau de la ciutat. Farrés ha lamentat que “per pena de tots aquest any no tindrem cavalcada” però ha destacat que “els Reis heu tingut l’enorme amabilitat de passar més dies a la ciutat”.

En representació de Ses Majestats, el rei Gaspar ha pronunciat unes paraules, tot destacant que l’espai de Fira Sabadell ha quedat “molt acollidor per la nostra estada” i ha avisat que “fa dies que llegim les cartes que ens entreguen els nens i ja tenim aquí els regals preparats”. Qui vulgui entregar les cartes, encara té temps i algunes opcions: l’Ambaixador Reial de la Casa Duran té les invitacions esgotades però no així els seus emissaris a tres punts de la ciutat (el centre cívic de Can Rull, la Granja del Pas i LaSala). Qui no vulgui o no pugui desplaçar-se les poden enviar de forma virtual.

Arriba dels Reis d'Orient a Sabadell 2021

Poc després de l’arribada dels Reis, ha obert les seves portes Fira Reial. Més de 20.000 persones podran veure els Reis a Fira Sabadell. Les invitacions estan esgotades fa dies. La visita durarà aproximadament uns 15 minuts i s’han fet dos recorreguts que permetran no només veure Ses Majestats i les seves carrosses sinó també els preparatius dels regals o la nova carrossa de l’Ambaixador Reial. Fira Reial es pot visitar aquest dissabte i diumenge en horari de matí i tarda i dilluns i dimarts en horari de tarda.

Foto portada: l’alcaldessa de Sabadell entregant la clau de la ciutat als reis Baltasar i Gaspar, a Fira Sabadell, aquest dissabte al matí. Autor: David B.