[Galeria] La Fira Reial, des de dins

Els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, estan aquest any quatre dies a Fira Sabadell malgrat que no tindran cavalcada pels carrers de la ciutat. 24.000 persones tenen invitació, que van haver de reservar per internet fa uns dies. Ja no en queden. La Fira Reial pretén acostar la màgia de la cavalcada a les famílies de la ciutat malgrat la pandèmia. 

La Fira Reial és un gir de volta que, a la força i per la pandèmia, evoluciona el Vapor Reial, que ja s’ha celebrat els darrers anys a la ciutat, i on es podien veure tots els preparatius del seguici de Ses Majestats, les cartes, les carrosses i tota l’ambientació, però sense els Reis d’Orient, que arribaven a Sabadell la tarda del 5 de gener.

Fira Reial a Fira Sabadell

Aquest any la pandèmia ho ha trastocat tot i per precaució els reis no sortiran als carrers per evitar aglomeracions al llarg dels set quilòmetres de recorregut habitual, on s’acumulaven entre 80.000 i 100.000 persones en tres hores i mitja. Però els Reis d’Orient mantindran el contacte amb els sabadellencs. En concret, amb els 24.000 que van reservar les invitacions fa uns dies. L’aforament està complet.

Es pot visitar Fira Reial aquest dissabte i diumenge en horari de matí i tarda i dilluns i dimarts en horari de tarda. A més dimarts hi haurà una retransmissió en directe de l’esdeveniment. De moment però alguns milers de sabadellencs ja s’han pogut acostar a Melcior, Gaspar, Baltasar i els seus seguicis.

Foto portada: una família, a Fira Reial. Autor: David B.