Encesa llums de Nadal

Sabadell s’il·lumina de Nadal

Aquest divendres s’ha donat el tret de sortida a la campanya nadalenca amb l’encesa de les llums de Nadal, aquest any des del Mercat Central. A les 7 de la tarda el Quartet Mèlt ha començat l’espectacle d’encesa de les llums de Nadal, amb la interpretació de quatre cançons nadalenques a l’interior del Mercat Central de Sabadell.

Acte seguit nou membres de l’escola de Dansa Kmy Studio han dut a terme l’encesa de les llums amb una coreografia de boles de llum a l’exterior del Mercat i amb la connexió d’un endoll gegant que ha estat l’encarregat de traslladar l’encesa de la il·luminació d’un gran arbre que presideix la plaça i al mateix temps s’han encès les llums de tota la ciutat. Un cop enceses les llums el Quartet Mèlt ha ocupat l’espai central de l’escenari per cantar nadales tradicionals catalanes.
Les llums de Nadal de la ciutat estaran enceses fins el 6 de gener, des de les 6 de la tarda a les 10 del vespre, de diumenge a divendres, i els dissabtes de 6 de la tarda a les 11 de la nit. Aquest any hi ha als carrers de la ciutat 625 elements entre arcs de llum i cortines, col·locades a les zones comercials de la ciutat i en un total de 77 carrers, places i equipaments públics.

Més info: ‘Tot el que has de saber sobre el Nadal a Sabadell‘. 

Foto portada: l’escola de Dansa Kmy Studio en el moment d’encendre les llums. Autor: David B.