Sabadell tindrà un nou bus llançadora entre Castellarnau i la plaça Espanya

La línia 11 de la TUS tindrà un nou reforç entre la plaça Espanya i l’IES Castellarnau, passant pel barri de Can Llong, per millorar la connectivitat entre l’estació de tren de plaça d’Espanya amb Can Llong i Castellarnau.

Aquest reforç de la línia amb un autobús llançadora s’iniciarà a partir del proper 12 de setembre. Es passarà d’una freqüència de 30 minuts de l’actual línia 11 a un pas cada 15 minuts.

L4 a Can Roqueta

També es preveu, a partir del mes d’octubre, la millora del servei de la línia L4, amb un augment del servei al polígon de Can Roqueta. L’autobús farà un recorregut circular per dins del polígon, per tal de donar la màxima cobertura del servei.

Reforç de bus a l’estiu

El manteniment de la demanda els servei durant l’estiu ha obligat a mantenir l’oferta especialment a les línies L1, L2, L3, L5 i L55, principalment des de finals del curs escolar fins a mitjan juliol i la primera i última setmana d’agost.




Del 25 de juny al 15 de juliol les línies L1, L2, L3, L5, L55, L10 i L80 faran el servei habitual de tot l’any, i del 27 al 31 d’agost les línies L1, L2, L3, L5 i L55 faran el servei habitual de principis de setembre. Aquesta millora en relació amb l’estiu passat suposa un 5,3 per cent més de vehicles en funcionament.

Valoració de notable

Els usuaris valoren amb un 7,7 el servei que ofereix el transport d’autobusos urbans, segons l’enquesta de satisfacció elaborada per la TUS, entre novembre i desembre del 2017. Un 68 per cent en fa una valoració “bona”, un 8 per cent “molt bona” i un 4 per cent suspèn el servei.

Presentació de la nova llançadora de Castellarnau a plaça Espanya. Autor: David B.

Comments are closed.