Foto portada: sortida de la cursa, aquest diumenge al matí. Autor: David B.

La cursa ‘Sabadell Corre pels Nens’ recapta més de 31.400 euros

La IV Cursa Solidària ‘Sabadell Corre pels Nens’, i la gran festa infantil on hi van participar més de 5.000 inscrits i on van participar més de 7.000 persones ha aconseguit recaptar 31.471,86 euros.

Aquest dimarts s’ha donat compte dels resultats de la cursa que es van celebrar el passat 5 de maig al Parc Taulí. Els organitzadors han lliurat el xec a la institució per fer realitat el projecte Donem aire, donem vida, als pacients amb Fibrosi Quística.

Toni Valverde, promotor de la cursa juntament amb Maite Fruitós, ha manifestat el seu agraïment a tothom que ha col·laborat en fer possible “la visibilitat d’una malaltia rara com és la fibrosi quística, i em sento molt orgullós d’haver aconseguit aquest objectiu”.
Valverde ha assenyalat que la recaptació de les tres edicions de la cursa Sabadell Corre pels Nens, dedicades a projectes del Parc Taulí, ha superat els 100.000 euros. Per la seva part, Fruitós, ha remarcat “la gran tasca de coordinació per aconseguir l’èxit de la cursa i de la festa” i ha agraït el treball excepcional de les escoles de la ciutat, especialment la gran implicació de l’Escola Samuntada.

El president de la Corporació Sanitària del Parc Taulí, Modesto Custodio, ha agraït als organitzadors, col·laboradors i entitats ciutadanes el seu esforç en portar a terme aquesta iniciativa solidària, i ha remarcat “la rellevant participació ciutadana, la bona coordinació entre les entitats organitzadores i l’atenció multidisciplinària que reben aquests pacients per part dels professionals del Parc Taulí”.

Foto portada: sortida de la cursa. Autor: David B.