Inauguració del mural d'urgències pediàtriques. Autor: David B.

La sala d’urgències de pediatria del Taulí estrena nova decoració

  • La sala d’urgències de pediatria, a l’Hospital del Taulí, estrena decoració.
  • La iniciativa és el segon pas d’Onada de Petits Somriure, després del passadís submarí.

L’Hospital Parc Taulí ha inaugurat un vinil a la sala d’urgències de pediatria aquest divendres al matí. L’obra forma part del projecte Una Onada de Petits Somriures, l’objectiu del qual és remodelar tota la planta de pediatria per fer l’entorn més agradable.

La sala d’urgències de pediatria és el darrer espai decorat amb un vinil al llarg de tota la paret per tal d’afavorir l’espera dels pacients, familiars i metges. “Les malalties suposen un daltabaix per als nens i també per als pares. Un ambient còmode ajuda a calmar el dolor i a la rehabilitació” explica la pediatra del Taulí, Anna Maria Pérez. “Comencem per urgències però acabarà essent tota la planta de pediatria” exposa la metgessa.

Fragment del mural oncologia pediàtrica Taulí. Autor: David B.
Fragment del mural d’oncologia pediàtrica Taulí. Autor: David B.

El mural ha estat dissenyat pels treballadors del Taulí i remet a una platja on juguen els infants. L’actor sabadellenc Octavi Pujades ha sigut l’encarregat d’obrir el teló per inaugurar el segon projecte d’Una Onada de Petits Somriures. La primera acció d’aquest programa va ser l’estrena d’un passadís submarí pels infants de l’Hospital. Més info: Nou passadís submarí pels infants del Taulí.

L’Hospital de Dia serà el pròxim objectiu del projecte que pretén remodelar els múltiples espais de la planta de pediatria. Si es compleix el calendari programat, l’Onada de Petits Somriures haurà finalitzat la seva missió d’aquí a un any, l’any 2020.

Foto portada: Inauguració del mural d’urgències pediàtriques. Autor: David B.