Mulla't per l'esclerosi múltiple. Autor: David B.

Sabadell es torna a mullar per l’esclerosi múltiple

Aquest dissabte s’ha tornat a dur a terme el ja tradicional salt des de les piscines adherides a la 26ena campanya mulla’t per l’esclerosi múltiple, un esdeveniment que es fa conjuntament a més de 600 piscines de tot Catalunya.

Concretament a Sabadell hi participen La Bassa, les Piscines Joan Serra, el Club Natació Sabadell, el Club Tennis Sabadell i el Cercle Sabadellès. La Bassa ha estat un any més l’escenari escollit per fer el salt conjunt dels membres que conformen el consistori de la nostra ciutat.

Mulla't per l'esclerosi múltiple. Autor: David B.
Membres del Govern i oposició després de fer el salt del Mulla’t. Autor: David B.

A les 12 en punt, membres del govern i l’oposició han acompanyat als ciutadans que omplien la bassa i que han fet el salt per a visibilitzar l’esclerosi múltiple. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés (PSC), ha saltat juntament amb el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, la segona tinent d’alcaldessa, Marta Morell (PODEMOS), el tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, la quarta tinenta d’alcaldessa, Montse González, de la resta de regidors del Govern i dels portaveus de l’oposició, Gabriel Fernàndez (ERC), Adrián Hernández (Cs) i Lourdes Ciuró (JxS).

Farrés ha manifestat que “avui és un dia en el que la ciutat es bolca per a una bona causa. Tant el govern com la oposició hem volgut fer aquest gest de solidaritat a La Bassa per manifestar aquest compromís inequívoc , que quan hi ha una causa solidària a l’ajuntament de Sabadell sempre ens hi trobaran”.

Foto portada: salt del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Autor: David B.