Ferrocarril entrant a la part soterrada Passeig de Can Feu. Autor: David B.

Els FGC ja circulen de nou entre Sabadell i Sant Quirze

L’acumulació d’aigua a les vies ha provocat durant la major part d’aquest dimarts que els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya no circulin entre les estacions de ‘Can Feu – Gràcia’ i Sant Quirze. L’empresa pública fa un servei alternatiu d’autobús entre les dues estacions. A un quart de nou FGC ha fet públic que es reprenia el servei. 

Les fortes pluges caigudes aquesta nit han tingut afectació en els FGC. Així si la circulació ha estat normal durant tot el dia entre ‘Sabadell Parc del Nord’ i ‘Can Feu – Gràcia’ i també entre Sant Quirze i la plaça de Catalunya de Barcelona. Però el servei no ha funcionat entre Sant Quirze i Can Feu – Gràcia. El tall de la via s’ha produït aquest matí. A les cinc de la tarda seguia sense servei. FGC assegura que “estem treballant per resoldre el problema el més aviat possible”, sense més concreció. Finament, a un quart de nou FGC feia públic que es reprenia el servei.

Per fer aquest tram FGC ha posat en marxa un servei substitutori alternatiu. El servei de bus alternatiu té llargues cues. Alguns usuaris parlen de fins a 40 minuts d’espera. Per reforçar el servei, també s’han enviat autobusos de la TUS. En concret, els grans autobusos que es van comparar de segona mà de Donostia fa un parell d’anys.

Davant aquest fet, FGC ha aconsellat agafar rutes alternatives per anar o venir de Barcelona en tren. Així si voleu anar a Barcelona, aconsellen fer transbordament a l’estació ‘Sabadell Nord’ i agafar Rodalies Renfe. En el cas de venir des de Barcelona, aconsellen agafar la línia dels FGC de Terrassa, baixa a ‘Terrassa Estació del Nord’ i allà agafar Rodalies en direcció Sabadell. Val a dir, però, que també hi ha afectacions al servei de la línia 4 de Rodalies almenys fins aquest matí.

Foto portada: un convoi dels FGC