Arribada ERIKA a Sabadell.

Talls de bus amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

El servei d’autobús urbà patirà alteracions amb diversos talls de línies de bus que circulen pel Passeig degut a les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, que porta celebrant-se des de diumenge passat i que durarà fins el 22 de setembre. És per això que la via romandrà tallada en sentit sud.

Divendres 21 es tallarà a partir de les 16 hores, quan es dugui a terme la demostració de circulació del bus autònom al Passeig, i que ha començat les proves aquest dimecres a la tarda. Hi haurà activitats infantils vinculades al transport públic, aquestes activitats també es realitzaran dissabte i diumenge. També es seguiran fent les proves de bicicleta elèctrica que porten fent-se tota la setmana i l’última de les activitats per tancar el divendres serà una conferència: La intermodalitat: modalitat eficient per a tothom. Mode a peu. Mode vehicle privat.
Dissabte hi hauran visites guiades a l’antiga estació de FGC Sabadell Centre i de nou una altra conferència: La intermodalitat: modalitat eficient per a tothom. Mode en bici. Mode en transport públic. La Setmana Europea de la Mobilitat acabarà diumenge amb una pedalada popular i un taller de pintura al voltant de la bicicleta.

Parades sense servei

En sentit sud hi haurà tres parades sense servei, la via de Massagué, passeig de Manresa i plaça del Doctor Robert. Les parades més properes són les del carrer de Vilarrúbias i la del carrer de la República. En sentit Can Roqueta i el Poblenou, i les Termes, les parades sense servei seran al passeig de Manresa, la plaça del Doctor Robert i el carrer de les Tres Creus. En sentit nord no hi haurà variació.

Foto portada: arribada de l’ERIKA a Sabadell, aquest dimecres. Autor: David B.