Rodalies actualitza l’aplicació mòbil amb informació del pas de trens en temps real

El Departament de Territori i Sostenibilitat i Renfe ha actualitzat l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies de Catalunya i a partir d’ara ofereix informació en temps real dels horaris del pas dels trens, així com l’andana d’estacionament de les properes circulacions.

Amb aquesta millora, l’aplicació mòbil actualitza el seu format per oferir informació actualitzada i immediata dels minuts que queden per als propers trens del servei de Rodalia de Barcelona. A partir de 30 minuts, es continua oferint  la informació de les properes circulacions indicant l’horari d’arribada a l’estació.

Per poder disposar d’aquestes millores, els usuaris només han d’actualitzar la versió de l’app ja descarregada o bé instal·lar-se-la. A més, també s’ha realitzat millores en el disseny per tal de millorar-ne la usabilitat, fent-la més accessible i personalitzable.




Els viatgers podran adaptar les opcions de l’app a les seves necessitats introduint estacions i itineraris preferits, cercar l’estació més propera i la forma de visualització dels avisos del servei o les piulades del compte @rodalies o de la línia o línies que tingui seleccionades.

Aquesta actualització de l’aplicació de Rodalies de Catalunya segueix la línia de les millores contínues que es van introduint als canals de comunicació disponibles per als clients, com ara el web rodaliesdecatalunya.cat, els comptes de twitter de @rodalies i les seves línies o el telèfon 900 41 00 41.

Foto portada: un vagó de Rodalies. 

Comments are closed.