Tret de sortida a les obres del soterrament: tallat el Passeig de Can Feu

Des d’aquest dimarts i fins l’estiu de l’any 2019, el Passeig de Can Feu estarà tallat al trànsit per poder dur a terme les obres de soterrament dels FGC.

A les 9:30 hores d’aquest dimarts s’ha tallat l’accés als vehicles al Passeig de Can Feu, des de la plaça del Mil·lenari fins el carrer Damià Forment. Estarà tallat durant un any i mig, temps en el que es preveu estiguin acabades les obres de soterrament de la via del ferrocarril al barri de Gràcia-Can Feu.

Agents de policia durant el tall del Passeig. Autor: David B.
Agents de policia durant el tall del Passeig. Autor: David B.

El soterrament de les vies entra la Rambla d’Ibèria i el passeig de Can Feu costarà 19 milions d’euros. Les obres són contractades pel departament de Territori de la Generalitat i preveuen soterrar poc menys de 400 metres de vies. Es preveu que aquest estiu el servei de FGC entre les estacions de ‘Can Feu / Gràcia’ i Sant Quirze quedi tallat.

La incògnita de la nova Rambla d’Ibèria

L’Ajuntament recomana anar per la Rambla d’Ibèria, que quedarà normalitzada, sense barreres a la plaça del Mil·lenari, però prou canviada respecte fa uns anys: menys carrils de circulació per sentit i una rotonda a l’alçada de la carretera de Terrassa.

Ja no es pot girar cap al Centre des de la Ronda Ponent

També es duran a terme diferents canvis de sentit i alteracions als carrers dels barris afectats, juntament amb el canvi que s’ha dut a terme Ronda Ponent, que prohibeix gir a l’esquerra ,en direcció sud, al carrer Joan Plans.

Foto portada: tall de trànsit al passeig de Can Feu. Autor: David B.