Llar del Vent. Autor: Cedida

Un nou edifici substituirà l’actual Llar del Vent

L’Ajuntament construirà un nou espai cultural al bosc de la Concòrdia  per atendre les necessitats de les entitats del barri que es dediquen a la cultura el lleure i l’educació.

La millora de l’equipament de la Llar del Vent va rebre 100.000 euros com a un dels projectes del procés participatiu Construïm Ciutat. Les obres tindran uns costos superiors, que seran assumits amb el pressupost ordinari de l’Ajuntament.

El nou espai substituirà l’actual Llar del Vent, un edifici construït als anys 70 per a ús escolar, mentre es construïa l’Escola Font Rosella. El nou equipament, que es construirà amb material prefabricat i desmuntable, comptarà amb una superfície construïda de 317 metres quadrats en una sola planta i tindrà cinc espais de treball, un despatx, magatzem, lavabos, una sala de neteja, recepció i accés. Aquests espais tindran envàs mòbils per disposar, si fos necessari d’un espai polivalent.

Foto portada: edifici de La Llar del Vent. Autor: Cedida.