L’Amanidor celebra el seu segon aniversari amb una nova cuina a CIPO

L’Amanidor, el servei de restauració impulsat per CIPO, arriba als dos anys de vida amb l’objectiu de continuar creant ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual. Pròximament, l’entitat adequarà la cuina de les instal·lacions del carrer de l’Himalaia per convertir-la en la cuina central del projecte. Fins ara, totes les preparacions es feien a L’Amanidor de la Creu de Barberà, estaven limitats per l’espai.

“La manca d’espai no ens permet fer créixer el servei, perquè estem al límit de capacitat. Estem preparant un miler de menús a la setmana en la mateixa cuina on, fa dos anys, se’n preparaven cent”, explica Jordi Garcia, gerent de CIPO. Segons explica l’entitat, disposar de més espai permetrà a L’Amanidor oferir nous serveis a empreses, entitats i administracions, com són els Coffee Break, una oferta de càtering d’esmorzar o brunch, incrementant la competitivitat del Centre Especial de Treball.

“Volem incloure el valor social en l’oferta de restauració i càtering local i comarcal, ser una alternativa real per a totes aquelles empreses que volen apostar per models socialment sostenibles, per la diversitat i per la igualtat d’oportunitats”, comenta Garcia.

A més, el projecte inclou una aposta pels productes de proximitat amb la creació d’un hort a CIPO, que subministrarà a la cuina algunes verdures, fruites i hortalisses de temporada. Seran les persones ateses al Centre Ocupacional i l’equip de Jardineria i Medi Natural qui s’encarregaran del manteniment d’aquest hort. Les obres de remodelació de la cuina s’iniciaran la pròxima setmana i l’inici de la nova activitat està previst per al mes de juny del 2024.

Foto de portada: cuina de CIPO. Autor: cedida.

Comments are closed.