Agredeix i deixa inconscient l’entrenador de porters de l’equip rival

Un jugador de l’equip de futbol de la Unión Esportiva San Juan Atlético de Montcada ha agredit aquest diumenge l’entrenador de porters de La Jonquera (Alt Empordà), durant el partit que han disputat els dos equips corresponent a la Primera Catalana. 

Segons informa l’ACN, el jove ha ventat un cop de cap al membre del club gironí que ha caigut desplomat a terra, on ha quedat inconscient. De seguida l’ha atès un company, que és metge, fins que han arribat els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) que se l’han emportat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on ha estat en observació unes hores, fins que a última hora de la tarda li han donat l’alta.

Els Mossos s’han personat al lloc dels fets i han pres declaració al presumpte l’agressor. Segons han informat fonts de l’equip gironí a l’ACN, tant la víctima com el club presentaran una denúncia contra el futbolista, per tal que els Mossos investiguin el cas.
Tot plegat ha passat quan l’equip gironí ha marcat el gol de l’empat, quan faltaven pocs minuts per acabar el partit. Els jugadors alt-empordanesos han anat a celebrar-ho tots plegats a la banqueta, amb la resta de membres. Ha estat aleshores quan el jugador del ‘Unión’ s’ha acostat insultant a la víctima i li ha etzibat el cop de cap que l’ha deixat inconscient a terra. Els jugadors de La Jonquera han intentat atendre el seu entrenador i l’àrbitre ha decidit suspendre el partit quan faltaven pocs minuts per acabar.