Caiguda d'un arbre sobre un vehicle. Autor: David B.

Els Bombers fan una trentena de sortides per vent

La ventada ha provocat aquest divendres diversos efectes a Sabadell. Per exemple, aquesta matinada, a les 2:42 hores, quan ha caigut un xiprer a sobre d’un vehicle estacionat i d’un fanal, causant desperfectes.

A causa de la ventada d’aquesta matinada, un arbre del carrer Font i Sagué amb el carrer Lusitània del barri de la Concòrdia, ha caigut sobre d’un Citroën C4 que estava aparcat al carrer Font i Sagué.

Arbre caigut. Autor: David B.
Arbre caigut a causa del vent. Autor: David B.

Els bombers han talat l’arbre l’arbre i es comunica al departament de medi ambient per la seva recollida. Ha intervingut una dotació de Bombers de la Generalitat i una unitat de Policia Municipal.

El 112 han notificat una cinquantena de trucades a Sabadell relacionades amb el vent. Bombers han hagut de fer una trentena de sortides. En general per arbres caiguts, tendalls destrossats, contenidors a la via pública i mobiliari urbà afectat. El Vallès Occidental ha estat la comarca més afectada pel vent, amb el 34 per cent del total de les trucades al 112. En quant a ciutats, Sabadell és la segona amb més trucades, només superada per Barcelona.

Arbre caigut a la carretera que dóna accés a la masia de Can Deu. Foto: cedida.
Arbre caigut a la carretera que dóna accés a la masia de Can Deu. Foto: cedida.

La Fundació Antiga Caixa Sabadell, propietària del bosc de Can Deu, fa esment a la caiguda d’una desena de pins al bosc, algun d’ells al principal accés a la masia de Can Deu. En aquests casos, ha coincidit el fort vent amb el terra excessivament humit a causa de la neu dimecres i la posterior pluja.

Foto portada: el vehicle sinistrat, aquest divendres al matí. Autor: David B.