Policia Municipal. Autoi: David B.

Detingut amb 30 grams d’haixix després d’intentar fugir amb el cotxe

Dos unitats de la Policia Municipal van aturar dijous a les 16.18 hores un turisme que circulava per la carretera de Bellaterra de forma temerària. Es tracta d’un home de 28 anys que va accelerar la seva marxa en veure la presència de les unitats policials i no va respectar les indicacions dels agents d’aturar el vehicle.

La patrulla finalment va aconseguir aturar-lo, on en un primer moment els agents van observar indicis raonables que el conductor conduïa sota la influència de substàncies estupefaents, tot i que no van poder formalitzar la corresponent prova de detecció atès que el conductor es va negar a sotmetre’s a les proves. A més, el vehicle no disposava de l’ITV en vigor.

El conductor del vehicle anava acompanyat d’un ocupant, un home de 23 anys, que portava una important quantitat d’una substància, presumptament haixix. Finalment, els policies actuants van instruir diligències judicials contra el conductor del vehicle per negar-se a sotmetre’s a les proves de detecció de drogues i van detenir l’acompanyant per un presumpte delicte contra la salut pública, atès la intervenció d’uns 28 grams aproximadament de la substància descrita.

Foto portada: Policia Municipal. Autor: David B.