Arma que duia el detingut pels dos robatoris a Sabadell

Detingut ‘in fraganti’ l’autor de dos robatoris violents

La Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell han detingut aquest dilluns, de matinada, un jove de 18 anys i veí del Maresme com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i/o intimidació.

Els fets es van produir al voltant de les 4 de la matinada a l’Avinguda de Barberà, al barri de l’Eixample de Sabadell, quan una patrulla de seguretat ciutadana va observar un jove corrents espantat. En apropar-se, el jove els va manifestar que acabava de ser objecte d’una temptativa de robatori, que un altre noi li havia posat un ganivet al pit i li havia demanat la seva cartera però que havia aconseguit escapolir-se.

Amb la descripció facilitada per la víctima, els agents van localitzar el lladre de seguida i a pocs metres d’on s’havien produït els fets. El jove es desplaçava en bicicleta i va intentar fugir dels agents que finament van poder aturar-lo, treure-li el ganivet que portava a la mà i detenir-lo.

Un cop traslladat a dependències policials els agents van tenir notícia de què a la mateixa zona i pocs minuts abans s’havia produït un altre robatori molt similar. En aquest cas la víctima va explicar que anava caminant pel carrer poc abans de les 4 de la matinada quan un jove en bicicleta es va aturar al costat seu i amenaçant-lo a un gran ganivet li va demanar tot el duia a sobre. El lladre va aconseguir endur-se la ronyonera, el telèfon mòbil de la víctima i un penjoll d’or que li va treure d’una estrebada.

Els agents van recollir la denúncia de les dues víctimes i van poder demostrar que es tractava del mateix lladre. El detingut, amb prop d’una desena d’antecedents per delictes del mateix tipus, ha passat avui dimarts a disposició judicial davant el Jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarta que l’autor hagi participat en d’altres robatoris a la ciutat on s’ha fet servir un modus operandi similar.

Foto portada: l’arma que duia el detingut pels dos robatoris a Sabadell. Autor: Mossos d’Esquadra.