Detingut Hells Angels. Autor: David B.

Detingut un membre de la banda motera ‘Hells Angels’ a Sabadell

Els Mossos d’Esquadra han detingut 17 persones en l’operatiu policial que porten a terme des d’aquest dimecres a primera hora del matí contra membres de la banda motera Hells Angels MC a Barcelona, Sabadell, Castelldefels (Baix Llobregat), Sitges (Garraf), Gavà (Baix Llobregat), Vallirana i Riells i Viabrea (Selva).

Els registres s’han dut a terme a Sabadell, Castelldefels, Sitges, Gavà, Vallirana i Riells i Viabrea. L’epicentre d’aquests escorcolls es troba al carrer Sarret número 2 de Sabadell, al barri de Can Feu, on està ubicat el local d’un grup anomenat Nomads i vinculat al Hells Angels.

L'operatiu policial, aquest matí. Autor: ACN.
L’operatiu policial, aquest matí. Autor: ACN.

Des de les 7 del matí els Mossos d’Esquadra han estat treballant en aquest habitatge de Sabadell. Poc després de les 11 del matí la policia s’ha endut detingut un membre de la banda motera i han confiscat diverses caixes i bosses amb material divers.
Aquesta operació policial està relacionada amb un assassinat que va tenir lloc l’any 2017 com a conseqüència d’una baralla entre aquesta formació i una banda rival. Una persona va resultar ferida el 24 de setembre de 2017 a Sabadell i va morir setmanes després. Fonts del TSJC han confirmat que aquesta causa s’instrueixen al jutjat d’instrucció 1 de Sabadell i que està oberta pels delictes d’homicidi i per un delicte contra la salut pública.

La policia també investiga un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Foto portada: detingut sortint del local. Autor: David B.