Foto portada: incendi al carrer de Sol i Padrís, de dijous a divendres. Autora: Maria López.

Detinguts dos menors per cremar contenidors

La Policia Municipal va detenir dos menors, de 16 i de 14 anys, dijous passat, com a presumptes autors de l’incendi de tres contenidors al Centre. 

Segons detalla la policia, l’incendi es va iniciar poc després de les cinc de la tarda de dijous a la cantonada entre els carrers de Garcilaso i del carrer Unió. El foc va iniciar-se en un contenidor però en va afectar tres. Els joves van ser detinguts com a presumptes autors del foc i es van realitzar diligències judicials per un presumpte delicte d’incendi i danys. Una dotació de Bombers i una de la Policia Municipal van desplaçar-se al lloc dels fets

El pont de Setmana Santa se salda amb 24 contenidors cremats

D’altra banda, entre dijous sant i dilluns de Pasqua han cremat 24 contenidors a la ciutat, segons la informació facilitada per la Policia Municipal. El principal s’ha produït entre dilluns i dimarts a Can Rull, on han cremat nou, cinc a la Via Alexandra, poc abans de les quatre del matí, i tres més i un arbre al carrer de l’Adriana, a les quatre del matí. La Policia Municipal va identificar un menor, de 17 anys, i està investigant els fets. A les cinc del matí, ha cremat també un contenidor de paper i cartró al carrer de Sant Isidor.
La nit de diumenge a dilluns es va saldar amb quatre contenidors cremats, tres al Centre (carrer Colom amb Estrella) i un metàl·lic de cartró i paper a la plaça dels Avets (Ca n’Oriac).

Quatre contenidors van cremar-se la nit de dissabte a diumenge al número 36 del carrer de Queralt (al Poblenou de la Salut). Aquest foc va afectar també dos turismes estacionats.

Finalment, durant la nit de dijous van cremar-se quatre contenidors més al carrer de Sol i Padrís, poc després de dos quarts d’onze de la nit.

Foto portada: incendi al carrer de Sol i Padrís, de dijous a divendres. Autora: Maria López.