Policia Municipal. Autor: David B.

Dos detinguts en menys de sis hores

La Policia Municipal de Sabadell ha dut a terme dues detencions en la tarda d’aquest dilluns. Una detenció s’ha produït al barri de Campoamor per un robatori amb força i l’altra a l’Eixample després d’una baralla. 

La primera detenció es va produir a les 15:15 hores del dilluns 23 de març, a la plaça Picasso amb el carrer Campoamor. Dues unitats de la Policia Municipal van detenir un home, de 23 anys, per un presumpte delicte de robatori amb violència, després d’identificar-lo per voler furtar diferents articles a l’interior d’un comerç i agredint a un treballador. Els policies actuants van instruir les corresponents diligències judicials.

La segona detenció es va produir a les 21:05 hores, a la carretera de Barcelona cantonada amb el carrer Lepant. Una unitat de la Policia Municipal va detenir un home de 49 anys, després d’identificar-lo per haver participat en una baralla i verificar que tenia pendent dos requeriments judicials de detenció. Els policies actuants van instruir les corresponents diligències judicials.

Foto portada: detall d’un vehicle de la Policia Municipal. Autor: David B.