Foto portada: cartell de l'home desaparegut, aquest dimarts a l'avinguda Estrasburg, de Can Llong. Autor: J.d.A.

El cos trobat és de l’home de 74 anys desaparegut fa un mes a Sabadell

Els Mossos no ho confirmen oficialment ja que el cos encara no s’ha identificat, caldrà autòpsia i el procés es pot demorar alguns dies. Però segons ha assegurat el seu entorn a aquest digital, el cadàver de l’home trobat aquest diumenge a Can Llong és el d’Antonio SanMartín, l’home de 74 anys desaparegut el passat 6 de setembre al nord de Sabadell. 

Aquest diumenge a la tarda uns veïns van trobar el cadàver d’un home sota un pont de la RENFE prop de la plaça de Granollers del barri de Can Llong, a prop de la Roureda, on l’home residia. Van avisar la policia, que es va presentar al lloc. El cadàver estava en avançat estat de descomposició. Per identificar-lo caldrà autòpsia, han assegurat fonts dels Mossos d’Esquadra aquest matí. Els treballs es poden demorar alguns dies i fins aquell moment no hi haurà confirmació oficial de la seva identitat.
Però segons han confirmat dues fonts del seu entorn a aquest digital, i tal com ha publicat la pròpia Associació de Veïns de La Roureda a Facebook, ells ja han rebut la confirmació que el cos trobat és del seu familiar. L’home residia a la plaça Montella, i va sortir a passejar la tarda del divendres 6 de setembre després de dinar mentre la seva dona feia la migdiada. Tenia 74 anys i una demència en fase inicial. Després d’un mes desaparegut, i malgrat els intents per trobar-lo, el seu cadàver ha aparegut a pocs centenars de metres de casa seva just un mes després de la seva desaparició.

Més info: ‘Troben un home mort en avançat estat de descomposició

Foto portada: cartell de l’home desaparegut, aquest dimarts a l’avinguda Estrasburg, de Can Llong. Autor: J.d.A.