Fotos: Nerea Bueno.

Agredeixen un cambrer i malmeten La Capella de Can Gambús: dos detinguts per danys i lesions

La Policia Municipal ha detingut la matinada de divendres a dissabte dues persones al parc de Can Gambús per un presumpte delicte de danys i lesions. Van agredir un cambrer i van malmetre diverses parts de l’establiment La Capella de Can Gambús, segons ha avançat Ràdio Sabadell. 

Tot plegat ha comportat una persecució policial a l’entorn de Can Gambús. Segons avança l’emissora pública, cap a dos quarts de dues de la matinada un grup de 15 persones s’ha presentat a La Capella, que ja havia tancat, però encara tenia personal treballant. Al no poder ser servits, han agredit un cambrer i han colpejat taules, finestres o tendals, malmetent l’establiment.

Des de La Capella s’ha trucat la Policia Municipal i quan han arribat els agents, el grup s’ha dispersat. Quatre vehicles de la Policia Municipal han perseguit els vehicles dels agressors. Finalment n’han detingut a dos i n’han identificat un tercer. Tenen 16, 17 i 27 anys. Se’ls acusa de danys i lesions i han de passar a disposició judicial en les properes hores. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació. A més, una ambulància del SEM es va haver de desplaçar fins el parc.

Segons ha informat aquest dilluns la Policia Municipal, un cambrer e 21 anys va haver de ser traslladat a l’hospital de Terrassa per ser atès de les ferides, de caràcter lleu.

Foto portada: La Capella de Gambús, en una imatge d’arxiu. Autor: N.Bueno.