Foto portada: agents de la policia, a la nit. Autor: David B.

L’operatiu antibotelló per la no Festa Major se salda amb mig centenar d’identificacions

L’operatiu per reduir els botellons que s’ha fet durant els dies de Festa Major s’ha saldat amb mig centenar d’identificacions, segons les dades facilitades per l’Ajuntament i la Policia Municipal. El govern municipal en fa una valoració positiva. 

Segons la informació facilitada pel consistori, s’han identificat una cinquantena de persones consumint alcohol a la via pública, en alguns casos sense mesures de protecció com la mascareta obligatòria a la via pública. Durant la nit de divendres a dissabte es van identificar una vintena de persones, en tres grups diferents, al parc de Catalunya. A més es va detectar un grup de joves fent aldarull al carrer Varsòvia, a Can Llong i cinc joves més al polígon Via Sabadell. Durant la nit de dissabte a diumenge es van identificar una vintena de persones a la Roureda, per consumir alcohol a la via pública, no dur mascaretes i no respectar les distàncies de seguretat. També es va detectar un grup d’entre 30 i 40 vehicles estacionats al carrer de Can Manent, a Can Roqueta. Es va intervenir en vuit cotxes i es van identificar quatre persones.

Rodríguez (Seguretat i Civisme): “sense actuacions destacables”

 

El tinent d’alcaldessa de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, ha assegurat que el dispositiu que s’ha fet entre Policia Municipal, la Creu Roja, Protecció Civil i membres de les associacions de veïns ha estat un “gran exemple” de “conscienciació i responsabilitat”.

Durant els dies de Festa Major la Policia Municipal ha tingut 14 patrulles uniformades als carrers i tres de paisà, més el dispositiu dels Mossos d’Esquadra. “No ha calgut fer actuacions destacables”, assegura Rodríguez. També es va fer seguiment de les xarxes socials per si apareixien trobades paral·leles o festes programades en algun indret de la ciutat. Finalment es va controlar que els establiments de restauració amb venda d’alcohol tanquessin a l’hora establerta (l’una de la matinada).

Foto portada: un vehicle de la Policia Municipal. Autor: cedida.