Foto portada: un patinet elèctric.

Nou accident entre un turisme i un patinet elèctric
Nou accident entre un turisme i un vehicle de mobilitat personal (un patinet elèctric en concret), en aquest cas amb la conductora del patinet ferida lleu. Va passar aquest dissabte a primera hora de la tarda al barri de Sol i Padrís.

Segons informa la Policia Municipal, l’accident va tenir lloc poc abans de quarts de tres de la tarda al carrer de Sol i Padrís, quan una dona de 23 anys creuava amb el seu patinet elèctric un pas de vianants i el vehicle va xocar contra ella. La dona va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí per a la seva valoració. No obstant, la Policia Municipal assegura que el seu pronòstic és lleu.

En el darrer any hi ha hagut diversos accidents de trànsit on hi ha hagut patinets elèctrics implicats. Els més greus, un de mort a l’octubre de 2018, davant del mercat de La Creu Alta on va morir una dona atropellada per un camió. També va haver-hi un ferit greu a Can Rull quan un patinet va atropellar greument un vianant per la vorera i un altre de greu a Ca n’Oriac al febrer de l’any passat quan el conductor d’un patinet va ser atropellat mentre creuava un pas de vianants.

La nova ordenança de circulació, aquest any

L’Ajuntament s’ha compromès a regular la circulació dels vehicles de mobilitat personal mitjançant la nova ordenança de circulació, que s’ha d’aprovar aquest any. De moment, però, és obligatori complir les instruccions de la Direcció General de Trànsit. Per exemple, els patinets han d’anar per la calçada, amb casc i, per creuar el pas de vianant, cal baixar del vehicle.

Foto portada: un patinet elèctric, fa uns anys. Autor: David B.