Foto portada: operatiu dels Mossos contra la venda de marihuana. Autor: @mossoscat via Twitter.

40 registres i 25 detinguts en un operatiu contra la venda de droga amb epicentre a Sabadell

  • La policia fa una quarantena de registres, la majoria a Sabadell (14 en total) i Terrassa. 
  • Es detecten una vintena de connexions il·legals i més de 150.000 euros. 

Els Mossos d’Esquadra han fet aquest divendres al matí una quarantena d’entrades en un dispositiu contra el tràfic de marihuana i el blanqueig de capitals. Els registres són en diferents punts de les comarques barcelonines però té epicentre a Sabadell i Terrassa. Hi ha secret d’actuacions però els Mossos asseguren que preveuen una vintena de detinguts. 

Finalment, s’han detingut 25 persones i s’han desmantellat 15 plantacions de marihuana. A més s’han fet 42 registres o entrades, amb epicentre tant a Sabadell, on s’han fet 14 registres en total, com a Terrassa, però també a Rubí, Manresa, el Vendrell i Berga. Entre els registres practicats a Sabadell n’hi ha hagut a diversos punts, com un conegut club cannàbic de la Via Massagué i un local al carrer Plini el Vell, al barri de Can Rull, on a quarts de nou del matí hi havia tres furgonetes dels Mossos d’Esquadra i mitja dotzena d’agents.

Comprovacions sobre el consum elèctric. Autor: @mossos via Twitter.
Comprovacions sobre el consum elèctric. Autor: @mossos via Twitter.

Més de 200 agents han treballat en l’operatiu i també 60 tècnics d’Endesa, amb comprovacions dels punts de subministrament elèctric de les plantacions. Han detectat 20 connexions il·legals. A més s’han intervingut 150.000 euros.

Foto portada: operatiu dels Mossos contra la venda de marihuana. Autor: @mossoscat via Twitter.