Un contenidor cremant, en una imatge d'arxiu.

Sis contenidors cremats aquest pont a Sabadell

Aquest pont de la constitució s’han cremat sis contenidors de reciclatge a la ciutat, dos al barri del Centre i quatre al barri de Gràcia.

El dissabte dia 10 d´octubre a les 01.54 hores al carrer Concepció es va originar un incendi a un contenidor de reciclatge de cartró per causes desconegudes. Va intervenir una dotació del Cos de bombers que va apagar el foc i dues unitats de la Policia Municipal. Unes hores més tard, concretament a les 03.55 hores, a la cruïlla del carrer Industria amb el carrer Sant Cristòfol, es va originar unaltre incendi a un contenidor de reciclatge per causes desconegudes. Va intervenir una dotació del Cos de bombers que va  apagar el foc i una unitat de la Policia Municipal.

Aquest dimarts 13 d’octubre a les 02.10 hores al carrer Doctor Balari, al barri de Gràcia es va originar un incendi a quatre contenidors de reciclatge per causes desconegudes.  Al lloc dels fets es va desplaçar una dotació del Cos de bombers que va apagar el foc i dues unitats de la Policia Municipal.