Foto portada: captura de vídeo d'una de les curses il·legals. Autor: cedida.

Tres denúncies per tinença de drogues en un control policial a les curses de cotxes a Can Roqueta

Nou dispositiu policial contra les curses de cotxes al polígon industrial de Can Roqueta. En aquesta ocasió els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal han fet un control on han aturat un centenar de vehicles. Tres conductors van ser denunciats. En els tres casos portaven substàncies, en la majoria dels casos marihuana. A més, un dels tres conductors va intentar escapolir-se del control i es va saltar una línia doble contínua, fet que li va comportar una altra denúncia.

Segons expliquen fonts municipals, un dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Municipal es va situar la nit de dissabte a diumenge a l’entrada al polígon de Can Roqueta, a l’alçada de la ITV. Allà s’aturaven els vehicles i se’ls demanava documentació. En altres espais on s’havien fet curses amb anterioritat també es van situar agents. De resultes del dispositiu, es van aturar un centenar de vehicles i tres conductors van ser denunciats.

Preocupació

Les curses de vehicles a la zona venen de lluny, almenys des de fa una dècada, i preocupen de forma creixent. Així el Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca, el CIESC, tem que algunes empreses es plantegin marxar de la zona si no s’hi posa remei tant a les curses com al vandalisme. A nivell polític, Junts per Sabadell ha demanat més accions al govern municipal per prevenir aquests fets.

Més de 4.000 treballadors

El polígon de Can Roqueta té un total de 72 hectàrees i un 80 per cent aproximadament d’ocupació. Hi ha ubicades prop de 250 empreses que ocupen a 4.125 persones.

Més info:

La delinqüència al polígon Can Roqueta fa plantejar alguns empresaris deixar la zona, alerta el CIESC

Junts: les curses a Can Roqueta, a punt de cronificar-se i fer fugir empreses

Més info: fotograma d’ún vídeo que mostra les curses.