La Policia Municipal de Sabadell estrena uniforme El canvi és per adaptar-se al canvi d’uniformitat que han adoptat totes les policies locals de Catalunya A partir de demà dimarts, els agents de la Policia Municipal de Sabadell canviaran a un nou uniforme, adaptat al canvi d’uniformitat que han adoptat totes les policies locals de Catalunya, d’acord amb la normativa consensuada i aprovada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. La nova uniformitat s’anirà incorporant paulatinament i tindrà uniforme d’ hivern –que serà el que ja es veurà partir d’ara entre els agents- i d’estiu que serà visible a l’estiu del 2019. Totes les peces camisa, polo o caçadora són d’un color blau més fosc que l’anterior. A l’esquena, la peça superior incorpora la paraula “Policia”, juntament amb la denominació corresponent de cada cos que, en aquest cas, hi diu “Policia Municipal” . La nova uniformitat per a les policies locals El Departament d'Interior va impulsar la creació d'un grup de treball en el si de la Comissió de Policia de Catalunya, format per representants de les administracions (Departament d'Interior, Policia, Administració de Seguretat, Coordinació de Policia de Catalunya) i els municipis representats per les persones designades per la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, així com una representació específica dels municipis amb un nombre més alt de policies locals o agents de la guàrdia urbana. L'objectiu era consensuar un model d'uniformitat bàsica per a totes les policies locals de Catalunya i així donar resposta efectiva a les peticions de molts municipis i avançar en la concreció de les directrius bàsiques per a l'homogeneïtzació de la uniformitat de les policies locals.

Tres detinguts per robatoris en vehicles

A les 3 de la matinada d’aquest dimarts, la Policia Municipal ha detingut a tres joves de 26, 22 i 18 anys per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles.

Els fets van ocórrer al carrer Plini el Vell amb el carrer Mauritània, al barri de Can Llong, quan un veí va alertar a la Policia Municipal que tres persones anaven trencant els vidres de vehicles estacionats agafant diferent material del seu interior.
Els tres joves van ser detinguts en el moment en que intentaven fugir. En total van ser afectats sis vehicles. Es van realitzar diligències judicials. Han intervingut tres unitats de Policia Municipal.

Foto portada: una imatge d’un Policia Municipal. Autor: Cedida.