Foto portada: els bitllets en metàl·lic que tenien els detinguts de la caixa forta de la botiga. Autor: Mossos.

En llibertat dos homes amb més de 20 antecedents que van ser detinguts robant en un supermercat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir la nit del passat dissabte a diumenge a dos homes mentre robaven en un supermercat del barri de Gràcia. Segons informa la policia autonòmica, els homes tenen 23 i 30 anys i se’ls ha denunciat per robatori amb força, atemptat contra agents de l’autoritat i lesions lleus. Els dos homes tenen més d’una vintena d’antecedents policials però estan en llibertat amb càrrecs. 

Agents de la policia van rebre l’avís de l’alarma d’un supermercat al barri de Gràcia de la ciutat. Les càmeres van permetre veure dos homes a l’interior de l’establiment. La patrulla es va adreçar al comerç. Van trobar la porta d’emergències forçada i se sentien cops des de l’interior.

Quan els lladres van detectar la presència dels agents van actuar de forma diferent. Un d’ells va sortir de la botiga per intentar fugir. Però va ser reduït i detingut. L’altre, en canvi, es va amagar als lavabos. També va acabar detingut. Entre els dos homes tenien més de 3.000 euros en metàl·lic, de la caixa forta d’un dels despatxos.
Entre els dos detinguts sumen més de 20 antecedents policials. No obstant, el jutge de guàrdia els va deixar en llibertat amb càrrecs després de declarar el passat diumenge en seu judicial.

Foto portada: els bitllets en metàl·lic que tenien els detinguts de la caixa forta de la botiga. Autor: Mossos.