Foto portada: control dels Mossos d'Esquadra a la carretera de Matdepera. Autor: cedida.

Se salta un control, va sense carnet i condueix de forma temerària

Agents dels Mossos d’Esquadra de Sabadell van detenir el 20 de novembre un home de 41 anys veí de Sabadell pels delictes de resistència o desobediència als agents de l’autoritat, per un delicte de conduir amb privació judicial de permís de conduir i per un delicte de conducció temerària en saltar-se un control policial a Sabadell.

Els fets van succeir pels volts de les 20.15 hores del dia 20 de novembre a la carretera BV-1248 d’entrada a Sabadell, on els agents havien establer un control d’accés a la ciutat per controlar el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19. Un vehicle va afluixar la velocitat en apropar-se al control però quan va ser aturat el conductor va arrencar el cotxe i va accelerar a fons per fugir del lloc. Segons els Mossos, va obligar l’agent que l’aturava a saltar enrere per no ser atropellat.

Els agents van donar l’avís d’un vehicle escàpol als agents de la zona amb la matrícula i es va iniciar un seguiment amb l’objectiu d’aturar-lo. L’home conduïa de manera temerària per la via, obligava a frenar els altres vehicles que circulaven amb normalitat, accelerava el vehicle i se saltava els semàfors en vermell.

Finalment, el conductor gairebé va col·lidir amb un vehicle que volia entrar en un pàrquing del carrer Àger i va frenar bruscament. Els agents van aprofitar aquest moment per posar-se a la seva altura i creuar-se davant del vehicle per impossibilitar-li el pas. Quan un dels agents ha baixat del cotxe l’arrestat va girat el volant per atropellar-lo, fet que l’agent va evitar.

Llibertat sense càrrecs

L’home va quedar detingut per aquests fets a 600 metres del control del que havia fugit. L’arrestat va quedar en llibertat sense càrrecs després de declarat davant el jutjat de guàrdia.

Foto portada: control dels Mossos d’Esquadra a la carretera de Matdepera. Autor: cedida.