Contenidor cremant al carrer de Covadonga, el 9 de juliol de 2018. Foto: @davidmarquezmar via Twitter.

Cremen una dotzena de contenidors a quatre punts de Sabadell
Cremen una dotzena de contenidors en una tarda a quatre punts diferents de Sabadell. Els focs van causar danys també en tres vehicles i dos arbres. L’incendi més destacat va produir-se a mitja tarda a la Serra d’en Camaró, afectant mitja dotzena de contenidors i tres vehicles. 

L’incendi es va iniciar cap a dos quarts de sis de la tarda a la plaça de Magdalena Calonge, a la Serra d’en Camaró. Va afectar sis contenidors de reciclatge i tres vehicles estacionats a prop. Una hora abans, però, i al mateix barri, a només 300 metres, es va produir un altre incendi similar, que va afectar un sol contenidor. En aquest cas el punt concret és la carretera de Terrassa amb el carrer Manuel de Falla i el foc va ser a les 16.30 hores. No gaire lluny, però ja a un quilòmetre, va haver-hi un altre foc, ja poc abans de les vuit del vespre. En concret al numero 9 del carrer Hongria, a Can Gambús. Aquest foc va afectar quatre contenidors i dos arbres.

El darrer incendi del dia, a Gràcia

Finalment a les 21.45 hores va haver-hi el darrer incendi del dia. En concret al carrer Doctor Balari amb el carrer de Lepant, al polígon industrial de Gràcia. Va afectar un sol contenidor.

La policia investiga les causes. Cada incendi va mobilitzar una dotació de Bombers i una patrulla de Policia Municipal.

Foto portada: un contenidor cremant al carrer de Covadonga, el 9 de juliol de 2018. Foto: @davidmarquezmar via Twitter.