Foto portada: la furgoneta, encastada a dins la plaça. Autor: cedida.

El curiós accident de la furgoneta a la plaça d’Espanya

  • Un conductor presumptament begut encasta un vehicle a l’interior de la plaça i surt fugint a peu.
  • Dues hores més tard, es presenta a la policia per reconèixer els fets i demanar assistència mèdica. 

Espectacular accident a la plaça d’Espanya. Una furgoneta ha quedat encastada a l’interior de la plaça després de sortir de la via aquest diumenge a la nit. El conductor va fugir inicialment del lloc però finalment es va presentar a Can Marcet i va reconèixer els fets. 

L’accident es va produir cap a les nou del vespre del diumenge i va provocar un cert enrenou a la zona, aixecant la curiositat del nombrós veïnat de la plaça d’Espanya, que, no sense sorna, comentava que ja s’havia estrenat la nova plaça o que la camioneta havia trobat una nova forma d’aparcar.

Inicialment el conductor va deixar abandonada la furgoneta i va sortir corrent, segons diversos testimonis. El vehicle va quedar inclinat i segons la Policia Municipal hi havia perill per a la resta d’usuaris del carrer.
Un parell d’hores més tard, el conductor, un home de 42 anys, es va presentar a Can Marcet i va reconèixer els fets. A més, com tenia lesions, va demanar l’assistència d’una ambulància, que el va portar al Parc Taulí perquè li curessin les ferides.

Tot plegat va mobilitzar dues dotacions de Bombers, una unitat dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i tres unitats de la Policia Municipal.

Foto portada: la furgoneta, encastada a dins la plaça. Autor: cedida.