Mossos

Detinguts dos menors per una vintena de robatoris a vehicles

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dissabte dos menors com a presumptes autors de fins a 23 delictes de robatori amb força a diversos vehicles, tots a la zona sud de Sabadell, prop del Parc Central del Vallès. Els agents van ser avisats que s’estaven trencant vidres i retrovisors a diversos cotxes aparcats al carrer i al trobar els joves tenien les mans plenes de ferides. 

L’avís va arribar a la comissaria de Sabadell al voltant de les dues de la matinada. Els agents van ser alertats que dos nois joves s’estaven dedicant a trencar vidres i retrovisors de diversos cotxes aparcats prop del carrer Leonardo da Vinci, al sud de Sabadell i a tocar del Parc Central del Vallès.

Quan els agents els van localitzar, van trobar que tenien les mans plenes de sang i brutes. Diversos testimonis han identificat els menors com les persones que estaven realitzant els danys als vehicles, que estaven regirats en la majoria dels casos. Van ser detinguts, traslladats a dependències policials on van ser interrogats i la policia ha informat la Fiscalia de Menors. La investigació continua oberta a l’espera de rebre denuncies dels diferents propietaris dels vehicles.

Foto portada: un vehicle dels Mossos d’Esquadra, en una imatge d’arxiu. Autor: @mossos via Twitter.