Foto portada: un moment de l'incendi, al carrer de Petrarca. Autor: Plácido López / cedida.

Ensurt a Can Rull per un incendi en una cuina
Ensurt dissabte al migdia a Can Rull amb l’incendi de la cuina d’un habitatge amb dues persones dins del domicili. Finalment però ni l’home ni la menor van resultar ferits. El cap de setmana deixa també incendis a contenidors i també a una cabana. En tots els casos, sense afectacions a les persones. 

Tres dotacions de Bombers, una ambulància i tres unitats de la Policia Municipal es van desplaçar fins el número 42 del carrer de Petrarca, al barri de Can Rull, avisats per un incendi domèstic. Quan van arribar van trobar la cuina en flames, totalment afectada pel foc. Però per sort ni el propietari de l’immoble ni la menor que estava a casa amb ell van resultar ferits pel foc ni intoxicats pel fum. Un cop sufocat el foc, i amb nombrosos danys materials a la cuina, tot va quedar en un ensurt.

Incendis de contenidors

D’altra banda, el cap de setmana deixa alguns incendis a contenidors ubicats a la via pública. A quarts de nou del matí de dissabte va cremar un contenidor a l’avinguda de Can Bordoll (Can Roqueta), que va cremar totalment. Una dotació de Bombers es va dirigir al lloc. Diumenge, a les 5.20 del matí, va cremar-se un contenidor al carrer de  Magí Colet, a la Creu de Barberà. En aquest cas va afectar un cotxe que estava estacionat. També es va desplaçar una dotació de Bombers, més una ambulància i dues unitats de Policia Municipal. Finalment, dissabte a les sis del matí a la Ronda Santa María amb el carrer de Sol i Padrís, va cremar una cabana ubicada a la zona d’horts propera al pont. Segons la Policia Municipal, una dotació de Bombers i una unitat de la policia es van desplaçar al lloc per sufocar l’incendi.

Foto portada: Bombers, al carrer de Petrarca, dissabte. Autor: P.López / cedida.