Foto portada: grafiti al carrer del Sol, aquest dilluns. Autor: J.d.A.

Llei mordassa contra els grafitis

La Policia Municipal ha denunciat tres joves per deslluïment de béns immobles, segons la llei de Seguretat Ciutadana 4/2015, més coneguda com a ‘Llei Mordassa’. Els agents els van enxampar pintant façanes al Centre i els van intervenir el material aquest diumenge a la tarda.

Segons informa el cos policial, els joves van ser identificats cap a quarts de sis de la tarda quan pintaven les façanes del número 178 del carrer del Sol i el 41 del carrer Cervantes, els dos a tocar i al centre de Sabadell. La façana del carrer del Sol pertany a un sol sense identificar, tocant amb la cantonada del carrer Cervantes, on no s’observa cap pintada aquest dilluns a la tarda.

Els agents de la unitat de la policia que es va dirigir al lloc dels fets els van trobar amb esprais i rotuladors, que van ser intervinguts a la prefectura de la Policia Municipal. Així mateix se’ls va denunciar per deslluïment de bens immobles, la mateixa falta (ja no és delicte), per exemple, amb la que es va denunciar la setmana passada un home sexagenari per fer pintades negacionistes al Mercat Central.

Més informació: 

Enxampat l’autor de les pintades negacionistes al Mercat Central

Foto portada: grafiti al carrer del Sol, aquest dilluns. Autor: J.d.A.