dispositiu de recerca de l'home desaparegut a la Vall de Cardós. Autor: Bombers

Localitzat sense vida l’home desaparegut a la Vall de Cardós

A les 11.37 hores, ha estat localitzat el cos sense vida de l’home de 54 anys que estava desaparegut des del dimarts a la Vall de Cardós, a Estaon. L’home ha estat localitzat sense vida al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11.

El dispositiu coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha intensificat aquest matí. Ha comptat amb la mobilització d’onze dotacions i l’helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat (amb el Grup Caní de Recerca, GCR, i el Grup d’Actuacions Especials, GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d’Intervenció en Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona. Els Mossos d’Esquadra estan efectuant ara els tràmits judicials pertinents per poder fer l’aixecament de la víctima.
Els bombers recordem que a les 15.13 hores del dimarts dia 7 es va rebre l’avís de la desaparició d’aquest home veí de Sabadell. Segons les informacions facilitades, l’home havia sortit a caminar i no havia tornat a l’hora que es preveia.

Foto portada: Dispositiu de recerca de l’home desaparegut a la Vall de Cardós. Autor: Bombers.