Pla general del graller investigat per abusos sortint dels Jutjats de Sabadell després de declarar el 4 de desembre de 2019. (Horitzontal)

El professor de gralla investigat per abusos a menors es declara innocent

Aquest dimecres 4 de desembre el jutjat d’instrucció número 5 de Sabadell ha pres declaració al professor de música investigat per una suposada agressió sexual per uns fets de fa més de 15 anys.

Fins al moment, hi ha deu denúncies contra l’home,  acusat d’haver comès abusos o agressions durant els últims 20 anys en diverses colles de cultura popular i tradicional de la comarca. L’investigat, que ha declarat aquest dimecres, només ha contestat les preguntes del seu advocat. Cap de les parts ha sol·licitat cap mesura cautelar i, per tant, en aquest moment, manté la situació de llibertat provisional a disposició del jutjat cada vegada que sigui requerit.
La investigació segueix endavant i el jutjat de Sabadell ha rebut avui la interlocutòria de l’Audiència de Barcelona que resol la qüestió de competència plantejada pel jutjat de Terrassa on acorda que sigui Sabadell el que tramiti tots els fets relacionats amb aquest investigat.

Foto portada: pla general del graller investigat per abusos sortint dels Jutjats de Sabadell després de declarar el 4 de desembre de 2019. Autor: ACN.