Foto: ACN.

Tímida concentració a les portes dels jutjats

Una desena de treballadors de la justícia, la majoria advocats, s’han concentrat aquest migdia a les portes dels Jutjats de Sabadell per mostrar el seu rebuig als darrers esdeveniments al voltant de la situació política catalana. 

Divendres passat quatre exconsellers i l’expresidenta del Parlament de Catalunya, van ser processats juntament amb altres dirigents per un presumpte delicte de rebel·lió, i van tornar a ingressar a la presó. A més, es van dictar ordres de detenció europees contra els exconsellers que van marxar fora d’Espanya i contra l’expresident, Carles Puigdemont, qui va ser detingut aquest diumenge a Alemanya, i està pendent d’extradició a una presó alemanya.
Una dotzena de juristes s’han concentrat al migdia a les portes dels jutjats de Sabadell. Algun d’ells ho han fet amb missatges com ‘Llibertat presos polítics’ o Freedom for Catalonia. La concentració ha sortit de la crida del col·lectiu Coordinació d’Advocats Catalans per aturar la “violació dels drets humans dels catalans”.

Foto: ACN.