Foto portada: tasques de neteja a Mercavallès. Autor: cedida.

Així es neteja Mercavallès per seguir abastint de productes la comarca

El mercat comarcal majorista Mercavallès segueix a plena activitat per garantir l’abastiment alimentari de producte fresc als comerços de la comarca. Però la pandèmia de coronavirus ha fet extremar les precaucions.

Així aquest dimarts s’han repartit mascaretes a totes les persones que treballen al mercat que no en tinguessin. D’altra banda, es fan tasques de desinfecció programada. I s’ha recomanat mantenir la distància entre les persones, ja sigui amb els clients o entre companys de feina.

El mercat està gestionat pel Consell Comarcal. Asseguren que a diari es fa la recollida de residus diürna i nocturna, i la neteja de terres interiors i exteriors. S’ha reforçat la neteja d’aixetes, manetes, portes i altres espais que puguin ser tocats amb les mans.

 

Dos cops per setmana, tret que plogui, es fa la neteja desinfectant amb solució antivírica per polvorització general de terres, interiors i exteriors, tant de l’edifici, com dels aparcaments i vials.

Un cop a la setmana es renten de forma especial els contenidors. També es realitzen tasques de desinfecció del clavegueram un cop per setmana i es posa un especial èmfasi també al seguiment de plagues, rates i insectes, sense que s’hagi detectat cap situació anòmala en aquest sentit.

Foto portada: tasques de neteja a Mercavallès. Autor: cedida.